Flydende gødning

Hvorfor bruge flydende gødning?

Det korte svar er  – flydende gødning er mere præcist

Gødning – plantenæring – tilføres typisk planterne på to måder, som granulat, der kræver regn eller vand for at blive opløst for derefter at kunne optages af planterne, eller i flydende form, der er let optageligt, så snart det kommer i kontakt med planten.

Flydende gødning forhindrer unødvendig forurening

Flydende gødning optages med det samme, fordi det udbringes med f.eks. marksprøjte og optages ved bladoptag. Granulat gødning, spredes på jorden og venter her på at blive opløst af regn eller vanding. Benytter du flydende gødning får du en mere præcis gødskning, en mere ensartet vækst og styrkede planter, samtidig med at du forhindrer unødvendig forurening.

FLEX Fertilizer er din ekspert i flydende gødninger

Hos FLEX Fertilizer System tilbyder vi Danmarks bredeste palette af flydende gødninger til planter i alle størrelser og type. Vi er en 100% danskejet virksomhed, med hovedsæde i Langeskov tæt på Odense. Gødningen producerer vi i Hovborg, i Jylland.

Hos FLEX Fertilizer System producerer vi to typer flydende gødning.

  • FLEX Basis – til udbringning i/på jorden og optag gennem rødderne.
    Placering af gødningen i jorden ved f.eks. såning giver planten let adgang til vigtige næringsstoffer når den skal i gang med at vokse, og giver den en god og hurtig start på livet.
    Vores startgødninger til f.eks. kornafgrøder kan placeres direkte i sårillen og kombineres med vigtige mikronæringsstoffer, så man opnår den optimale effekt og næringsstof tildeling.
  • FLEX Foliar – til udbringning på bladene og optag via bladene.
    Hurtig og præcis gødsning på planten, der sikrer ensartet vækst og styrkede planter.

Læs mere om bladgødning →

intelligent gødnings design

Intelligent gødningsdesign der justeres løbende

Bedre udnyttelse af kvælstof og fosforkvoter

Bedre udnyttelse af kvælstof- og fosforkvoter

Optimering af udbytte landbrug

Optimering af udbytte og fortjeneste

Book et møde

Gødning med NPK til bladoptag

FLEX and MATCH

– fremtidens gødningssystem til flydende gødning

Vi har udviklet vores gødninger sådan at de fleste er blandbare med hinanden – og dermed kan man kombinere sig frem, for på den måde at ramme det helt præcise behov planterne har. Vi kalder løsningen FLEX and MATCH.

FLEX Fertilizer System gødninger er blandbare med de fleste svampemidler og andre sprøjtemidler. Man kan på den måde lave kombinationsudbringninger, og på den måde spare kørsler og i sidste ende penge.

Kombinationer af gødninger med andre sprøjtemidler gør at der er uendelig mange mulighederne for at få den mest effektive flydende gødning, eller blanding. Vi hjælper dig selvfølgelig til at finde den helt rigtige løsning til dit behov.

Læs mere ››››

Flydende gødning med NPK

– en grundsten i planternes vækst

Flydende gødning indeholder oftest NPK, da NPK er en grundsten i planters vækst. Søger du flydende gødning der indeholder NPK er vi eksperter i løsninger der sikrer hurtigt optag og sikrer dig styrkede planter og dermed et markant større udbytte. 

Læs mere ››››

Gødning med NPK til bladoptag

Ultra hurtig produktudvikling

Ovennævnte er kun et meget lille udpluk af vores produktpalette indenfor flydende gødninger, en palette der indeholder mere end 800 forskellige recepter. Skulle det usandsynlige ske, at du har et problem vores nuværende produktpalette ikke kan dække, har vi samtidig Danmarks hurtigste produktudvikling, der sikrer at vi indenfor få dage kan have nye produkter klar til levering. På den måde har vi flere eksempler på at vi den ene dag har et problem og den næste dag har løsningen klar til levering.

Få en snak om hvilken fertilizer du har brug for

Vil du vide mere om FLEX Fertilizer Systems løsninger inden for flydende gødninger og de mange muligheder vi tilbyder, kan du kontakte os her.
Vi hjælper dig gerne med at gennemgå din gødningsplan, og give dig input til hvordan du kan optimere og få den bedste løsning for dig og dine afgrøder.
Du kan kontakte os her→

Du kan også kontakte vores danske producent direkte her, og bestille, hvis du allerede ved hvad du vil have.
Se producenter her→

Fleksible gødningssystemer

FLEX Fertilizer System
Agertoften 2 · 5550 Langeskov · Denmark
+45 66 15 85 13
info@flex-fertilizer.com

CVR-nr 36080760

© Flex Fertilizer System ApS